Pixuri personalizate

Creativitate. Inteligenţă. Încredere
Produse promotionale Servicii
Tehnologii Contact
Discount până la 5% pentru a 2-a comandă şi până la 10% la următoarele

Sacoşe

Agende 2013 personalizate

Punem la dispoziţia dumneavostră urmatoarele tipuri de sacoşe personalizate:

Sacoşe tip BANANĂ

Sacoşele tip banană sunt produse uzual din polietilenă de joasă densitate (LDPE) sau de medie densitate (MDPE), funcţie de preferinţa beneficiarului.

Avantajul sacoşelor fabricate din folie MDPE este rezistenţa deosebită, materialul MDPE fiind combinaţia optimă între polietilena de joasă densitate (LDPE) şi polietilena de înaltă densitate (HDPE). Astfel, sacoşa are strălucire şi durabilitate mare, fară deformare orizontală sau verticală.

GRATUIT se execută pliu la baza sacoşei, pentru a permite transportarea produselor volumetrice (cutii, sticle, etc).

Sacoşe tip MAIEU

Sacoşele tip MAIEU pot fi confecţionate din folie de joasă (LDPE) sau înaltă densitate (HDPE). Sacoşa are pliuri laterale, pentru a permite transportarea produselor volumetrice (cutii, sticle, etc).

Sacoşe speciale cu mâner aplicat

Sacoşele tip "mâner aplicat" sunt produse uzual din polietilenă de joasă densitate (LDPE). Sunt apreciate în general de segmentul deţinătorilor de magazine care se adresează segmentului mediu şi superior de consumatori, în special textile, electronice, sau beneficiari care participă la evenimente speciale: târguri şi expoziţii.

Personalizare sacoşe

Se pot imprima 1-4 culori liniare (curbe, linii, simboluri, sigle, fonturi, etc.) pe ambele feţe ale sacoşei, sau se poate realiza în policromie la 4-6 culori complexe şi speciale.

 

Pentru mai multe informaţii sau oferte complete contactaţi-ne prin email sau telefon.