Pixuri personalizate

Creativitate. Inteligenţă. Încredere
Produse promotionale Servicii
Tehnologii Contact
Discount până la 5% pentru a 2-a comandă şi până la 10% la următoarele

Servicii

Agende 2013 personalizate

Personalizări cu folio

"Folio" este metoda de depunere în relief negativ a unei folii colorate, în general argintie sau aurie pe materiale cum ar fi: lemn, piele naturală sau artificială, hârtie / carton, anumite mase plastice. Această tehnologie permite ca siglele astfel rezultate să aibă un aspect reliefat şi prezintă avantajul unei rezistenţe foarte bune în timp. Pentru personalizarea agendelor cu folio oferim clienţilor noştri 2 variante de folie: auriu sau argintiu.

Personalizări cu Timbru sec

Procedeul de personalizare denumit "timbru sec" sau embosarea este folosit pentru inscripţionarea în relief. Inscripţionarea în relief da o notă aparte inscripţionărilor scoţând în evidenţă mesajul imprimat, produsele rezultate având un aspect reliefat, dând o notă de distincţie şi eleganţă şi prezentănd avantajul unei rezistenţe foarte bune în timp. Prin timbru sec materialul coperii agendei este ambutisat la cald, folosindu-se matriţe de zinc. Dacă materialul de copertă ales este termosensibil el işi va schimba culoarea într-o nuanţă usor mai închisă. În alte cazuri el va imprumuta forma matriţei de zinc dar nu-şi va schimba culoarea.

Personalizări prin serigrafie

Serigrafia reprezinta un procedeu de imprimare pe diverse suporturi, de la hartie si material textil pana la metal. In general, suportul pe care se face imprimarea trebuie sa fie plan. Personalizarea realizata prin acest procedeu este foarte rezistenta in timp chiar si in mediile outdoor. Astfel se pot realiza pixuri, carti de vizita, stickere, textile si alte materiale promotionale personalizate.

Personalizări prin tampografie

Tampografia este un procedeu relativ nou folosit in publicitate bazat transferul de culoare de pe un cliseu pe suprafata ce se doreste a fi imprimata. Transferul se realizeaza cu ajutorul tampoanelor fabricate din silicon (de diverse forme si coeficienti de duritate). Inscriptionarile prin tampografie pot fi executate pe diverse tipuri de suport (plastic, metal, piele, sticla sau lemn) astfel ca, putem oferi clientilor nostri inscriptionari pe produse care compun o gama foarte variata.

Personalizări prin gravură laser

Gravura este o procedura speciala de inscriptionare a obiectelor din metal, lemn, plastic realizata cu ajutorul laserului. Ofera o calitate superioara a inscriptionarii si durabilitate sporita. Procedura de inscriptionare prin gravura laser poate fi deosebit de complexa si delicata. Ofera insa o acuratete a inscriptionarii care prin alte procedee este greu de atins. Pot fi personalizate prin gravură laser agende, pixuri, brichete, obiecte din sticlă, plăci de firmă, plachete premiale.