Pixuri personalizate

Creativitate. Inteligenţă. Încredere
Produse promotionale Servicii
Tehnologii Contact
Discount până la 5% pentru a 2-a comandă şi până la 10% la următoarele

Tehnologii

Agende 2013 personalizate

CASERARI

Operatiunea de lipire a unei coli de hartie sau a unui material, pe un carton cu o grosime incepand de la 1mm, adezivul fiind aplicat pe fata netiparita.

FALTUIRI

Indoirea colilor de hartie in diverse moduri( simplu, dublu paralel, in cruce, armonica), respectand o anumita ordine de succesiune a fetelor. Se recomanda pentru suporturi cu gramaje cuprinse intre 40 si 170gr/mp. Se poate realize manual sau mecanizat.

BIGUIRI

Deformarea mecanica a suprafetei suportului in scopul plierii ulterioare a acestuia, se recomanda pentru suporturi cu gramaje peste 150gr/mp.

BROSARI

Realizarea unei carti prin atasarea copertii la blocul de carte adunat in prealabil. Brosarea se poate realize automat cu termoclei pe masini de brosat, sau manual cu aracet.

CAPSARI

Operatiunea de prindere a mai multe coli cu capse sau sarma, in vederea realizarii de notes-uri, caiete, reviste, cataloage, etc.

STANTARI

Operatiunea de decupare din coala de hartie a unui produs cu un contur oarecare

INSERIERI

Numerotare succesiva a unor formulare, cu posibilitatea de repetare a numarului pe mai multe exemplare sau in locuri diferite pe coala de hartie.

EMBOSSARI

Operatiunea de deformare mecanica a suportului, pentru a scoate in relief anumite elemente de design.

PLASTIFIERI

Operatiunea de acoperire pe o fata sau pe ambele fete cu un strat de folie de plastic; se recomanda pe suporturi cu gramaje mai mari de 170gr/mp. Se poate face cu folie mata sau lucioasa.

LAC UV

Operatiunea de aplicare a unui lac pentru protectia produsului.Confera o foarte buna rezistenta la frecare. Lacul UV poate fi aplicat total sau selectiv. Aplicarea selectiva se face prin metoda serigrafica, de aceea se vor evita liniile mai subtiri de 1 mm.